fotocollage program

Gratis program til at lave en foto collage – HardwareOnline.dk
Jeg vil gerne printe en foto collage ud som en lille gave. Findes der et gratis program der gør det nemt ? Glædelig jul 🙂 —
mere info

 

Foto Start • Vis emne – Program til fotocollage!
Titel: Re: Program til fotocollage!: 05 jul 2010 20:01 pm . Rang: ELITEBRUGER: Køn: Indlæg: 5619 Geografisk sted: Århus Kamera: Canon, Sony:
mere info

 

Fotocollage i Picasa | Allan Faurskovs detektorside
Selv bruger jeg Picasa, som er et gratis program der laves af Google. … Pingback: Allan Faurskovs detektorside » Oprettelse af fotocollage i Picasa
mere info

 

Et billed program der kan lave foto collage – Foto – Jubii …
Jeg søger et billedprogram der kan lave foto collager som det viste. Og så må det gerne være gratis og nemt at finde ud af, findes der sådan et program ?
mere info

 

Lav nemt fotokort, takkekort, og fotocollager helt gratis
Med denne side kan du nemt lave dine egne fotokort, postkort, julekort, fødselsdagskort, indbydelser og smarte fotocollager.
mere info

 

Sådan laver du billedcollager på PC, Mac eller tablet til …
Billedcollager kan være et godt virkemiddel til brug i det pædagogiske arbejde og kan laves med eller uden deltagelse af børn. Collager er f.eks …
mere info

 

Stort format | Til dine bedste billeder – PhotoBox
Lav din plakater med collage layout, give mulighed for at gøre dine fotoprodukter endnu mere personlige. Oplev vores mange størrelser og modeller.
mere info

 

Gratis programmer | Digitalfoto.dk
Ved hjælp af det gratis program Adobe Digital Negative Converter kan du konvertere hele mapper med raw-filer til DNG-format. BILLEDREDIGERING TIL PC.
mere info

 

Fotocollage | Få designet din egen personlige fotocollage
Flot design af din egen personlige fotocollage med dine egne fotos og ideer til billige priser. Afprøv din kreativitet i vores gratis online design program.
mere info

 

Program til foto-collager – rokken.dk
Vi kan ikke uploade det format vores program har, til rokken (Å) Er der nogen der har et godt tip til et nemt program, der fungere med
mere info