kamera kompakt

Bedste kompakt kamera – 2014 – Kameravalg.dk
Pocket-lint.com har netop opdateret deres populære “Bedste kompakt kamera” liste for 2014, og lad os se på hvilke kameraer de anbefaer.
mere info

 

Kompakt kamera | Digitalfoto.dk
Alt om foto – nyheder, test af kamera og udstyr, guider, tips og tricks til fotografering, billedbehandling og meget mere.
mere info

 

Digitale kompaktkameraer – Canon Danmark
Se vores kompakte digitalkameraer. Find den perfekte kameramodel, fra “peg og skyd”- til bridge- og superzoom-kameraer. … Find det perfekte kamera til dig.
mere info

 

Kameraer – Expert.dk
Fang øjeblikket med det helt rigtige kamera. Har du brug for et kompakt kamera, der samtidigt tager smukke billeder i høj kvalitet? Så kig nærmere …
mere info

 

5 professionelle kompaktkameraer | Lyd & Billede
Midt mellem kompaktkamera og spejlrefleks er der en stadig mere populær kategori kaldet professionelle kompaktkameraer, eller prof-kompakter.
mere info

 

Kamera – billige digitalkamera hos Elgiganten – Elgiganten
Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af kameraer – både digitalkamera og vandtætte kamera – og naturligvis til en god pris!
mere info

 

Anbefaling – Kompakt kamera – Kameravalg.dk
SONY CYBERSHOT DSC-HX60V. Søger man er kompakt kamera der kan zoome tæt på det meste, så er Sony DCS-HX60V med 30x optisk zoom virkelig et kig værdigt.
mere info

 

Årets bedste kameraer | Lyd & Billede
Det er et relativt kompakt kamera med fastmonteret optik og en full-frame (24 x 36 mm) billedsensor på 24 megapixel, og blottet for alt overflødigt.
mere info

 

Kamerahuset – Kamera – Kompakt
DxO ONE. Et kompakt kamera i høj kvalitet, som passer perfekt til din iPhone, så du kan tage…
mere info

 

Kompakt kamera – Nemt at have med over alt. Bilka.dk
Se det store udvalg af kompakte kameraer fra populære mærker som Canon, Nikon og Sony. Køb online til gode priser og få leveret til din adresse.
mere info