mini instax

instax mini 8 etuier – FUJIFILM Instax Danmark
Beskyt dit instax mini 8 kamera med et tilhørende etui i mange forskellige farver og modeller. Køb med 30 dages fuld returret og gratis fragt.
mere info

 

FUJIFILM Instax Danmark | instax.dk
De populære instax polaroid kameraer fra FUJIFILM fremkalder billeder på få minutter. Læs mere om FUJIFILM instax eller køb i vores webshop.
mere info

 

instax mini 70
Det nyeste instax mini 70 er kompakt, har forbedret billedkvalitet, fås i 5 forskellige farver og har indbygget selfiespejl til sjove billeder med venner.
mere info

 

Køb instax i vores webshop | FUJIFILM instax Danmark
Fri fragt på køb over kr. 499 – 30 dages fuld returret – Leveringstid: 1-2 hverdage. Køb instax direkte fra FUJIFILM inden kl. 12 og modtag det i morgen.
mere info

 

FUJIFILM instax mini 8 polaroid kamera | instax.dk
instax mini 8 polaroid kamera fra FUJIFILM fås i 7 forskellige farver. Køb de populære instax mini 8 i vores webshop og fremkald billeder på få minutter!
mere info

 

Køb instax mini 8 gul | instax.dk
instax mini 8 handler om at have det sjovt og fange øjeblikket. Billedet fremkaldes på få minutter og er helt unikt. Hvis man har hang til det …
mere info

 

Køb instax mini fotoalbum | instax.dk
Gem dine bedste instax mini billeder i et flot fotoalbum, der fås i tre forskellige modeller. Vi har 30 dages fuld returret og fri fragt.
mere info

 

Køb instax mini 90 | instax.dk
Hvis du ønsker det bedste, så er instax mini 90 for dig. Det ultimative og mest avancerede polaroidkamera har mange funktioner og et lækkert design.
mere info

 

FUJIFILM instax mini 8
instax mini 8 fås i 7 forskellige farver – se dem alle her og køb i vores webshop.
mere info

 

Køb FUJIFILM instax WIDE 300 | instax.dk
Det helt nye instax WIDE 300 fremkalder billeder i dobbelt størrelse sammenlignet med instax mini. instax WIDE 300 er inspireret af designet på mini 90 …
mere info