mobilepay virker ikke

Hvorfor virker mit betalingskort ikke med MobilePay?
Der kan være flere grunde til, at dit betalingskort ikke virker med MobilePay. De mest almindelige grunde til, at et betalingskort ikke virker er:
mere info

 

MobilePay | Mobilbetalinger på en let måde
Sådan virker det MobilePay | Mobilbetalinger på en let måde. Nyheder. Se flere nyheder. Previous Next. MobilePay . MobilePay 2016 – et år fuld af swipes
mere info

 

Nedbrud: MobilePay virker ikke – MX.dk
Nedbrud: MobilePay virker ikke Danske Banks populære betalingsservice virker ikke søndag eftermiddag
mere info

 

MobilePay Online | MobilePay
MobilePay Online er en nem og hurtig måde at betale på nettet. Når kunderne betaler via MobilePay i din netbutik slipper de for at taste kortoplysninger.
mere info

 

Betal i netbutikker | MobilePay
Hvis du har hemmelig adresse og endnu ikke har identificeret dig i MobilePay-appen, kan du aktivere dit kort ved at ringe til MobilePay på 45 144 447.
mere info

 

Så virker MobilePay med fingeraftryk på Android
Så virker MobilePay med fingeraftryk på Android. Af Lene Birkeslund – Udgivet d. 18. … – MobilePay har ikke succes i butikkerne.
mere info

 

MobilePay virker igen – hos alle – MereMobil.dk
MobilePay virker igen – hos alle. Af Lene Birkeslund … hvor folk ikke kan bruge Dankort-automater osv. så det er desværre sådan det er med teknikken.
mere info

 

MobilePay-brugere skal nu godkendes med NemID
CPR-nummer og NemID validering højner sikkerheden i MobilePay, så man ikke længere kan være anonym i systemet. Vælger brugerne identificering af dem …
mere info

 

Nedbrud i Danske Bank: MobilePay virker ikke – politiken.dk
Nedbrud i Danske Bank: MobilePay virker ikke Siden middag har MobilePay og Danske Banks netbank været nede. Ingen ved, hvornår problemerne løses.
mere info

 

Mobilbetaling til forretninger | MobilePay
MobilePay har betalingsløsningen, uanset hvordan din forretning ser ud.
mere info