pasfoto krav

www.politi.dk
www.politi.dk
mere info

 

Pasfoto information & fremkaldelse – Pasfotos.dk
Pasfoto fremkaldelse og informationer om myndighedernes krav. Bestil nemt, hurtigt og billigt dine pasbilleder med vores online pasfoto-automat.
mere info

 

politi.dk
politi.dk
mere info

 

Krav til pasfoto – Norddjurs kommune
Krav til pasfoto. Der er specielle krav til det billede, der skal bruges i dit pas. I Borgerservice i Grenå, Auning og Ørsted har vi mulighed for at tage …
mere info

 

Lav dit eget pasfoto gratis | mitpasfoto.dk
Lav dit eget pasfoto online. Overfør dit eget billede og beskær det. Fremkald billedet og brug det som pasfoto til en brøkdel af den normale pris.
mere info

 

Pasfoto / Gode råd / Skal du søge visum? – Visumservice …
Alle ambassader fastsætter strenge krav til pasfotoer. De fleste lande accepterer pasfoto i str. 3,5 * 4,5 cm. Fælles for alle er, at billedet skal …
mere info

 

Downloads – Pasfotos.dk – Pasfoto information …
Staten stiller mange krav til de officielle pasfotos som fx blikretningen, billedbaggrunden, som uden undtagelse skal følges nøje for at et pasfoto til …
mere info

 

Lav dit eget pasfoto online til kørekort og pas – Pasfotos.dk
Officielle krav til dit pasfoto. En størrelse på 3,5 x 4,5 cm er påkrævet; Hovedhøjden skal være 67 – 80% (ideelt: øvre til nedre grønne linie)
mere info

 

Pasfoto bliver afvist på stribe – politiken.dk
Pasfoto bliver afvist på stribe Vi har svært at lave pasfotos, der lever op til reglerne. Det kniber især med at få anbragt sig rigtigt i fotoautomaterne.
mere info

 

Alt om fremkaldelse af Pasfoto – Pasfotos.dk
… så kan man også gå i krig med at lave sine egne pasbilleder. De lovmæssige krav til hvad et pasfoto skal opfylde, kan man finde under pasfoto regler.
mere info