pull up stativ

Hjemmelavet Dip/pullup stativ – Bodybuilding.dk
Alternativ til dips-stativ kan være 2 bukke, det bruger … Dips og pull-ups er ikke løft der er lavet periodiseringsmodeller omkring på samme måde som …
mere info

 

Chin up / Pull Up / Dip stativ – Perfekt til hjemmetræning
Multi station til træningsøvelser så som chin up, pull up, dips, mave træning mv. – Få trænet hele kroppen med din egen kropsvægt. Gratis fragt!
mere info

 

Pull up bar: 3 gode hjemmebarer til pull ups …
Pull up er en øvelse i verdensklasse, som du kan træne derhjemme. Her er tre bud på pull up-barer til tre forskellige behov.
mere info

 

Bedste Pull up bar og Chin up bar – Prisgaranti
Prisgaranti på Pull up bar og Chin up bar. Over 20 forskellige til montering i dør, loft, væg eller fritstående pull up stativ. Se vores super tilbud.
mere info

 

Udendørs Pull up stativ – MM Custom Gym
Pull up stativ Et montérbar pull up-stativ til væg og gulv. Stativet er en nem at tilføje til sit trænings areal da det kun kræver et par bolte.
mere info

 

Fitnesscenter Pull Up, Dip og mavetræner stativ – Gratis fragt
Højeste kvalitets fitnessudstyr. Køb et Pull up, dip og mavetræner stativ i et enkelt professionelt produkt. Super flot design og rigtig god pris.
mere info

 

Stolpe til crossfit stativ. Byg dit eget pullup stativ.
60×60 mm stolpe til crossfit og pullup stativ. Stolpen er 2,70 meter høj og med huller til montering af udstyr samt fod med huller til montering i gulv.
mere info

 

Pull up og chinup bar til væggen. Vægmonteret pullup med …
Solid pull up bar til væggen. Træn pullups og chinups med forskellige greb i dette solide pull up stativ.
mere info

 

Pull up stativ med push up håndtag, dips håndtag og …
Semi Pro pull up stativ – Multistation til træning af hele overkroppen. Mulighed for pull ups, dips, mavetræning, push ups mv. – Super kvalitet!
mere info

 

Køb Chin up og Dip Bar online her! – fitnessgruppen
Et bredt udvalg i Chin up, Dip Bar, workout og pull up bars. Hos Fitnessgruppen tilbyder vi Chin up og Dip-bar af høj kvalitet. Vi har førende mærker …
mere info