puslespil billede

Foto puslespil fra Pixum – lav selv et personligt puslespil
Skønne fotogaver fra Pixum: Foto puslespil med fra 112 op til 1000 dele. Lav selv et originalt foto puslespil. Flotte gaveidéer fra Pixum.
mere info

 

Puslespil med 1000 brikker | Dit eget puslespil med billede
Få mange timers hygge med et Ravensburger puslespil på 500 eller 1000 brikker! Lav nemt dit eget puslespil med billede hos Onlinefotoservice.dk!
mere info

 

Spil Puslespil på Billed-Bladets Spilleklub – Spil og Venner
Hyg dig med Billed-Bladets Spilleklub’s sjove Puslespil. Du bestemmer selv sværhedsgrad og motiv, og du kan indlæse egne billeder og f.eks. samle et …
mere info

 

Personlige foto puslespil lavet ud fra dit eget billede
Forvandel dit billede til et personligt puslespil. Det er den ideelle gave til alle lejligheder. Lav et puslespil med dit eget billede!
mere info

 

Lille puslespil – Bilka Fotoservice
Med dette foto-puslespil kan du hente dine dejligste øjeblikke frem fra … Til hvert puslespil er der vedlagt en kopi af dit billede.
mere info

 

Puslespil med foto fra smartphoto
Puslespil med eget foto, billede og motiv på er et sjovt og spændende produkt både til en selv eller til at forære væk. smartphotos puslespil med foto!
mere info

 

Puslespil online – Puzzleshop.dk er specialister i pusle spil
Hos Puzzleshop.dk har vi et kæmpe udvalg af billige puslespil online. Køb pusle spil af kendte mærker som Wasgij, Jan van Haasteren, Ravensburger og Jumbo
mere info

 

Puslespil med eget motiv/foto – puzzleshop.dk
Køb puslespil med dit eget billede/foto/motiv med op til 1000 brikker. Hurtig levering!
mere info

 

Wasgij Puslespil – puzzleshop.dk
Wasgij puslespil er vores bedst sælgende puslespil. Udfordringen ved Wasgij puslespil er, at det billede du ser på æskens låg kun giver en række …
mere info

 

Spil og tøjdyr – Bilka Fotoservice
Dit billede i 1000 brikker. Design hurtigt og let dit personlige puslespil med 1000 brikker og få endnu større samleglæde.
mere info