scanning af gamle negativer

Scanning af gamle fotos | Teknikalt.dk
Scanning af gamle fotos. … Scanning af papirbilleder giver i alle tilfælde ikke de helt tilfredsstillende resultater. … Til scanning af negativer …
mere info

 

Tips hvis du selv vil scanne – DataNord
Scanning af negativer. En diasscanner kan også scanne negativer. … DataNord tilbyder at scanne dine gamle lysbilleder og negativer .
mere info

 

Velkommen til Fotoscan, scanning af dias, negativer og fotos
lige som de gamle trÆskibe og de gamle bygninger? … scanning af lysbilleder / dias, negativer, papirbilleder . samt overfØrsel af video til dvd.
mere info

 

Scanning af gamle negativer – slaegt2610.dk
Scanning af gamle negativer. Mette Fløjborg – Videoer. Folketællinger 1/3; Folketællinger 2/3; Folketællinger 3/3; Fæster og skifter; Kilder; Mærkning;
mere info

 

Vooni Negativ og Diasscanner – fra CoolStuff.dk
Gem foto fra negativer og dias … Scanner; Strømadapter; USB-kabel; … skrevet 16/05-2016 af Cecilie. Nem betaling, …
mere info

 

At scanne dias og negativer… – fotohouse.dk
Desværre er mange gamle … Dias eller negativ scanner … Herudover følger der normalt en pakke software medtil editering af dias og negativer …
mere info

 

Scanning af negativer – fotoordre.dk
Scanning af negativer leveres på DVD/Blu-Ray med JPEG filer, … Vi kan scanne de fleste typer af negativer, se tabellen. Prisliste: Opstart pr. ordre inkl.
mere info

 

[løst] Scanning af negativer og lysbilleder – Eksperten …
Scanning af negativer og lysbilleder Hej Mine forældre har mange negativer og lysbilleder som de ønsker, at få scannet over til digitale billeder.
mere info

 

Negativ & Dias til DVD | Billedbutikken – Dine billeder …
Få liv i dine gamle fotos igen. Billedbutikken tilbyder dig en lang række muligheder indenfor digitalisering af dine gamle billeder, negativer eller DIAS.
mere info

 

Diasscanning – scanning af dias og film – nyt liv til gode …
Professionel scanning af dias og negativer: Vi leverer den bedste kvalitet … Indlevering af dias og negativer; Dine gamle billeder er uerstattelige.
mere info