tinder beskeder

TinderDating.dk – Sådan scorer du på Tinder
Step 3: Dine beskeder. Indtil nu har det været let nok. Alle kan få indsat et nogenlunde godt billede af sig selv, som vil trække nogle matches.
mere info

 

Tinder Dating Guide | Gode Replikker, Åbninger og Beskeder
Dating-app’en Tinder blev ekstremt populær i Danmark i 2014, og kan i dag tage æren for en stor del af de dates der bliver arrangeret rundt omkring i landet.
mere info

 

Se de sjoveste Tinder-samtaler – Ekstra Bladet
Se de sjoveste Tinder-samtaler. DATING-TEMA: Den voldsomt populære datingapp får det værste op i nogen af brugerne. Se de sjove, …
mere info

 

Seneste dates – TinderDating.dk
Vores seneste Tinder-dates. … I det her eksempel havde jeg matchet med Sandra, en ganske sød pige vurderet ud fra hendes billeder og de indledende beskeder.
mere info

 

Den nye app Swipebuster viser utroskab på Tinder | Mmm.dk
Hvis du er den nysgerrige type, så har du måske set på din kærestes telefon eller læst hendes beskeder på Facebook. Det er kun i sjældne tilfælde …
mere info

 

Sådan scorer du på Tinder – Pigerne guider dig igennem …
Vi har spurgt pigerne om, hvad en fyr skal og absolut ikke skal gøre på Tinder. Læs pigernes råd til, hvordan du scorer på Tinder.
mere info

 

tinder – Hvor godt er det i virkeligheden? | Dating …
Vi tester tinder! Læs vores bedømmelse og bedøm så selv, hvor godt, tinder i virkeligheden er – og hvordan du får det bedste resultat på sitet.
mere info

 

Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score – MX.dk
Her er 10 helt forfærdelige forsøg på at score Hvis du gerne vil score på Tinder, skal du helt sikkert ikke gøre sådan her.
mere info

 

Bumble er det nye Tinder: Se hvordan du scorer på de …
Bumble er en app meget lig Tinder, … “Blandt mine venner fik man hurtigt prædikatet desperat, hvis man selv sendte beskeder til mænd på Tinder.
mere info

 

Træt af Tinder? “Ja” siger 72% af de danske brugere …
Indholdsløse beskeder det største problem på Tinder. Hvorfor er størstedelen af brugerne så trætte af Tinder?
mere info